schrijver, kunstschilder, tekenaar en dichter

Wie doet dit allemaal?

Hallo, ik ben Rob Mies en ik ben schrijver, kunstschilder, tekenaar en dichter. Hier kunt je alles vinden waar ik mee bezig ben. Sinds 2010 ben ik begonnen aan deze blog voor mensen die buiten de kaders durven en willen(!) denken. Luchtig, serieus en alles er tussenin. Dus: kunst, cultuur, wetenschap, politiek en bloemschikken! Rob MiesIk ben schrijver. En ik teken.  Ik maak kunst voor particulieren en bedrijven. Alles op maat en in overleg. Als je gewoon ‘hallo!’ wilt zeggen, voel je dan vrij om me te mailen. Dat kan altijd. Je kunt me ook vinden op Facebook. Daarvoor icoontje hieronder. Veel plezier!  Facebook find me Laatste bericht: Fusies in de zorg   (22-02-2017)

 

Laatste nieuws

Mijn nieuwste boek ‘140 glimlachjes’ is uit. Wilt u een exemplaar bestellen, dan kunt u hier klikken. Het boek kost € 14,95 excl. verzendkosten.
U ontvangt een mail met de totale kosten en u kunt dan alsnog beslissen of u wel of niet de bestelling door wilt laten gaan.

Maar… er is een op=opperdepopactie. Bestelt u nu een exemplaar van ‘140 glimlachjes, dan krijgt u er gratis een exemplaar van ‘Lan’g leve de lenteliefde?’ bij.